Uložit do nákupního seznamu
Vytvořte nový nákupní seznam

Exkluzivní kryty na telefon "Back Case" – Pravá kůže na dosah

2023-10-25
Exkluzivní kryty na telefon "Back Case" – Pravá kůže na dosah

V našem obchodě najdete bohatý výběr krytů na telefon typu "Back Case" vyrobených z pravé kůže. Ať už máte rádi nubuk, hladkou kůži nebo vzorované designy, zde najdete to, co hledáte. Jsme hrdí na to, že naše produkty jsou vyráběny v Evropě, převážně z kravské kůže. Pro ty, kteří hledají alternativy, nabízíme také kryty čistě z umělé kůže nebo gumy. Každý z našich podpůrných krytů "Back Case" je ručně vyrobený, přičemž náš tým klade důraz na přesnost a pečlivé ruční šití. Vzhledem k široké nabídce doporučujeme začít s jednoduchým popisem produktu.

Zajímavostí je, že modely s podstavcem jsou k dispozici výhradně pro nejnovější telefony, jako jsou Samsung S23 PlusApple iPhone 15 Plus a Google Pixel 8 Pro.

V našem obchodě najdete bohatý výběr krytů na telefon typu "Back Case" vyrobených z pravé kůže. Ať už máte rádi nubuk, hladkou kůži nebo vzorované designy, zde najdete to, co hledáte. Jsme hrdí na to, že naše produkty jsou vyráběny v Evropě, převážně z kravské kůže. Pro ty, kteří hledají alternativy, nabízíme také kryty čistě z umělé kůže nebo gumy. Každý z našich podpůrných krytů "Back Case" je ručně vyrobený, přičemž náš tým klade důraz na přesnost a pečlivé ruční šití. Vzhledem k široké nabídce doporučujeme začít s jednoduchým popisem produktu.  Zajímavostí je, že modely s podstavcem jsou k dispozici výhradně pro nejnovější telefony, jako jsou Samsung S23 Plus, Apple iPhone 15 Plus a Google Pixel 8 Pro.  Představujeme: Kryt s podstavcem  Nedávno jsme do naší nabídky přidali kryty na telefon s funkcí stojánku, přizpůsobené konkrétním modelům. Přesné výřezy pro kameru, nabíjecí port, reproduktor a mikrofon zajišťují, že jde o produkt dokonale přizpůsobený konkrétnímu modelu telefonu. V závislosti na modelu může být celá kamera obalena v kůži, i když to není vždy možné. Toto pouzdro se však vyznačuje svou funkcionalitou. Ačkoliv nekryje displej, účinně chrání boky a zadní část zařízení před typickým poškrábáním. Lehkost a funkčnost tohoto krytu jej činí nezbytným doplňkem pro ty, kteří si cení rychlého přístupu k displeji. Další vlastností je funkce "Stand View", která umožňuje pohodlné sledování videa. Pouzdro také zahrnuje slot pro kartu, což přidává na jeho praktičnosti.  Co se týče barev, můžete si vybrat z různých odstínů, od hnědých a zelených až po výrazné červené. Je třeba poznamenat rozdíl v odstínech, například mezi červeným "Crazy Horse" a hladkou červenou kůží. Volba je na vás!

Představujeme: Kryt s podstavcem

Nedávno jsme do naší nabídky přidali kryty na telefon s funkcí stojánku, přizpůsobené konkrétním modelům. Přesné výřezy pro kameru, nabíjecí port, reproduktor a mikrofon zajišťují, že jde o produkt dokonale přizpůsobený konkrétnímu modelu telefonu. V závislosti na modelu může být celá kamera obalena v kůži, i když to není vždy možné. Toto pouzdro se však vyznačuje svou funkcionalitou. Ačkoliv nekryje displej, účinně chrání boky a zadní část zařízení před typickým poškrábáním. Lehkost a funkčnost tohoto krytu jej činí nezbytným doplňkem pro ty, kteří si cení rychlého přístupu k displeji. Další vlastností je funkce "Stand View", která umožňuje pohodlné sledování videa. Pouzdro také zahrnuje slot pro kartu, což přidává na jeho praktičnosti.

Co se týče barev, můžete si vybrat z různých odstínů, od hnědých a zelených až po výrazné červené. Je třeba poznamenat rozdíl v odstínech, například mezi červeným "Crazy Horse" a hladkou červenou kůží. Volba je na vás!

Doporučeno

pixel