Uložit do nákupního seznamu
Vytvořte nový nákupní seznam

Huawei P40 Lite 5G – může překvapit nízká police?

2023-01-13
Huawei P40 Lite 5G – může překvapit nízká police?

V průběhu let se rozdíly mezi levnými telefony a vlajkovými loděmi stále více stírají. Alespoň v případě značky Huawei, u které se postupem let rozdíly mezi nízkorozpočtovými telefony a vlajkovými loděmi stále více stírají. Alespoň v případě značky Huawei, která se v případě svých nízkorozpočtových telefonů snaží udělat maximum pro to, aby jejich nabídka byla v poměru ke konkurenci co nejatraktivnější. Dokonalým příkladem je Huawei P40, který nám i v nejnižším modelu nabízí nejnovější technologie a řešení, které známe z vlajkových telefonů této značky. Zveme vás ke kontrole recenze nejnovější verze Lite P40!

Huawei P40 Lite 5G - technická specifikace

Začněme tím nejdůležitějším segmentem, kterým je technická specifikace nejnovější verze Lite P40. Telefon disponuje skvělým procesorem Kirin 820, který nám zajišťuje přenos dat v technologii 5G, až 1,6 GB/s.

Procesor Kirin 820 je také 8jádrové monstrum, ve kterém máme tyto procesory: 1 x Cortex-A76 2,36 GHz + 3 x Cortex-A76 2,22 GHz + 4 x Cortex-A55 1,84 GHz.

Takto rychlý procesor nám umožní využívat řešení, díky kterým si budeme moci zajistit skvělý zážitek nejen z hlediska práce a každodenního používání, ale také z hlediska zábavy v podobě her a filmů.

Pokud jde o GPU, stojí za to toto téma doplnit zmínkou, že na palubě je Mali-G57.

Smartphone Huawei P40 Lite 5G má k dispozici 6GB RAM a 128GB vnitřní paměť. V den premiéry telefonu je na palubě dostupný Android 10 s překryvnou vrstvou EMUI 10.1.

Huawei P40 Lite 5G – specifikace obrazovky

Nejnovější lite verze nám nabízí LCD obrazovku s kapacitou úhlopříčky 6,5 palce. Je to velmi rozsáhlá oblast, která by měla být okamžitě zabezpečena. Jedním z řešení může být ochranná fólie i pouzdro na telefon nebo kryt na telefon, díky kterému budeme moci celé pouzdro plně ochránit před případnými nárazy a pády.

Pokud jde o rozlišení obrazovky, je poměrně velké, protože máme velmi efektivní obrazovku s rozlišením 2400 x 1080 pixelů.

Huawei P40 Lite 5G - napájení fotoaparátu vždy s námi!

Huawei P40 dlouho za sebou nechal konkurenci, pokud jde o fotoaparáty, které se používají v modelech jeho telefonů. Pokud chceme mít dobrý fotoaparát, nemusíme kupovat nejlepší model z rodiny Huawei, protože i verze Lite nám nabízí 64 MPX s režimem (f / 1,8 AF) + 8 MP (ultra širokoúhlý f / 2,4) + 2 MP (makro f / 2,4) + 2 MP (pro měření hloubky f / 2,4).

Díky této specifikaci získáme fotoaparát, který jistě splní očekávání většiny uživatelů. Pro ty, kteří touží po větších fotografických zážitcích, jsou připraveny dražší a náročnější modely, které mají k dispozici ještě výkonnější fotoaparáty.

Huawei P40 Lite 5G – úspěšný rozpočet (střední?)

Přestože se P40 Lite jmenuje „Lite“, v praxi nám dává hodně. Je to telefon s velkými schopnostmi, který splňuje všechny požadavky dnešního plně výkonného smartphonu. Pokud tedy hledáme dobrou alternativu za ještě lepší peníze, odpovědí na naše potřeby je Huawei P40 Lite 5G, který se na podzim svých nízkorozpočtových telefonů snaží udělat co nejvíce pro to, aby jejich nabídka byla co nejatraktivnější ve vztahu ke konkurenci. Dokonalým příkladem je Huawei P40, který nám i v nejnižším modelu nabízí nejnovější technologie a řešení, které známe z vlajkových telefonů této značky. Zveme vás ke kontrole recenze nejnovější verze Lite P40!

Doporučeno

pixel