Uložit do nákupního seznamu
Vytvořte nový nákupní seznam

PREMIUM. Remeslnictví, kvalita a styl: Objevte naši kolekci z pravé kůže

2023-08-23

Ve světě, kde naše smartphony se staly prodloužením samých sebe, je nezbytné je chránit obalem, který není pouze funkční, ale také výjimečně stylový. V našem obchodě objevíte mnoho obalů vyrobených z pravé kůže. Ať už je to nubuk, hladká kůže nebo vzory s potiskem, je zde něco pro každého znalce.

Všechny naše obaly jsou vyrobeny v Evropě, převážně z hovězí kůže, což zaručuje odolnost a dlouhou životnost. Každý produkt je ručně vyrobený. Naši řemeslníci klade důraz na pečlivé ruční šití a dbají na každý detail.

Vzhledem k obrovské rozmanitosti s stovkami tisíc variant produktů stojí za to se podívat na zjednodušený přehled našeho sortimentu. Dnes představujeme první článek v naší sérii.

Pouzdro na telefon z pravé kůže Premium RFID

Model Premium: Dokonalá kombinace funkčnosti a elegance

Speciálně vytvořen pro náročného uživatele a přizpůsoben pro vlajkové modely smartphonů, jako jsou Samsung S23 nebo iPhone 15, "Premium" není jen název - je to záruka kvality.

Model "Premium" není univerzální. Každý je navržen pro konkrétní model telefonu s přesnými otvory pro kameru, nabíjecí port, reproduktor a mikrofon. Funkční klávesy, chráněné TPU, jsou jasně označeny a snadno použitelné.

Svou rozšířenou funkcí nejen chrání váš telefon, ale také slouží jako elegantní peněženka. Tři sloty pro platební karty a větší obdélníková kapsa na hotovost činí z něj sen minimalisty.

Zavírání obalu s malým magnetickým jazýčkem na straně dodává nádech elegantní elegance. "Premium" spojuje to nejlepší z Wallet Case Premium a Smart Magnet Premium. Funkce stand-view zajistí pohodlný zážitek z sledování filmů nebo videí ve vodorovném režimu. Pro zlepšení uživatelského zážitku má vnější i vnitřní část obalu stejnou vysoce kvalitní kůži.

Pokud hledáte obal, který odráží váš rafinovaný vkus a pečlivou pozornost k detailům, model "Premium" je pro vás ideální volbou.

Doporučeno

pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel