Uložit do nákupního seznamu
Vytvořte nový nákupní seznam

Proč je dobré měnit telefon každé dva roky? Úvahy na pozadí premiéry iPhone 15

2023-07-10
Proč je dobré měnit telefon každé dva roky? Úvahy na pozadí premiéry iPhone 15

Moderní technologie se vyvíjejí ohromujícím tempem. Co se nám před několika lety jevilo jako vrchol inovace, je dnes již standardní. Mnoho lidí se ptá, zda stojí za to každé dva roky koupit nový telefon. Možná nám na tuto otázku odpoví uvedení iPhone 15 na trh.

Proč investovat do nového zařízení?

  1. Bezpečnost: Novější modely mobilních telefonů nabízejí lepší ochranu před hackerskými útoky. S časem výrobci ukončují aktualizace starších verzí softwaru, což může uživatele ohrozit.

  2. Moderní technologie: S každým novým modelem mobilního telefonu přicházejí na trh inovativní technologie, které nám usnadňují život. Dynamic Island v iPhone 15 je jen jednou z mnoha novinek pro uživatele nejnovějších modelů.

  3. Lepší kvalita fotoaparátu: Pro mnohé se mobilní telefon stal hlavním nástrojem pro fotografování. Pokroky v optické technologii nám umožňují zachycovat důležité okamžiky s větší přesností.

  4. Delší životnost baterie: Technologický pokrok znamená nejen lepší funkce, ale také efektivnější baterie.

  5. Nové materiály: Spekuluje se, že iPhone 15 Max bude vyroben z titanu – odolného a lehkého materiálu, který nabízí nejen moderní vzhled, ale také větší odolnost proti poškození.

iPhone 15 - co je nového? Apple pokračuje v tradici inovací. Podle zvěstí budou mít iPhone 15 a iPhone 15 Pro úhlopříčku 6,1 palce, zatímco větší modely – iPhone 15 Plus a iPhone 15 Pro Max – úhlopříčku 6,7 palce. Ačkoliv standardní modely iPhone 15 pravděpodobně nebudou mít 120 Hz/LTPO, Pro modely nás prý překvapí tenčími rámečky a iPhone 15 Pro Max by mohl překonat rekord v nejtenčích rámečcích na smartphonu.

Zajímavým novým prvkem by mohl být také tlačítko pro vypnutí zvuku v modelu Pro, které nahradí dosavadní spínač, a nahrazení portu Lightning portem USB-C v souladu s novými předpisy EU.

Závěr Měnit telefon každé dva roky je investicí, která přináší mnoho výhod. Tak můžeme být jisti, že využíváme nejnovější technologie, jsme v bezpečí a máme zařízení, které je nejen funkční, ale také estetické. Uvedení iPhone 15 na trh je dobrým okamžikem k zamyšlení nad výměnou starého telefonu za nový.

Doporučeno

pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel