Uložit do nákupního seznamu
Vytvořte nový nákupní seznam

Recenze modelu Samsung S10, který je dnes ještě populárnější než S20

2022-09-19
Recenze modelu Samsung S10, který je dnes ještě populárnější než S20

Smartphone Samsung S10 je další vlajkovou lodí značky Samsung. Telefon měl premiéru v roce 2019 a stále je jednou z nejlepších nabídek pod značkou. Proč je tento model tak oblíbený a dobrovolně vybraný? Už překládáme!

Specifikace obrazovky

Co se týče specifikace obrazovky, máme k dispozici 6,1palcový povrch. Samsung S10 generuje rozlišení 3040x1400 pixelů, což je velmi dobrý výsledek. Přidáním obrazovky Super AMOLED s hustotou 551 ppi získáme velmi efektivní obrazovku. Navíc je snadné najít kryt na telefon, který to pojme.

Technické specifikace

Pokud jde o parametry ovlivňující komfort každodenního používání, Samsung S10 dostal velmi účinný procesor Exynos 9820, podporovaný šesti jádry. Pokud jde o operační paměť, máme tu celých 8 GB, což vlajkovou loď staví hodně vysoko mezi konkurenční telefony. Přidáním 512 GB vestavěné paměti + možností jejího rozšíření o dalších 512 GB získáme velmi efektivní telefon.

Příslušenství k telefonu

Při nákupu Samsung S10 můžeme počítat s širokým výběrem pouzder na telefony. K dispozici máme gumová i plastová pouzdra na smartphony. Velmi módní jsou řešení podpořená gumou, která při pádu telefonu dokáže plně ochránit před poškozením. Dalším, neméně zajímavým řešením může být pouzdro na telefon, které kryje jeho přední panel. Zajímavostí je, že pro tento model najdeme speciální pouzdro, které bude na jeho přední straně zobrazovat čas a stav nabití baterie.

Samsung S10 je povedená vlajková loď

Ode dneška je nákup Samsung Galaxy S10 rozhodně doporučeným krokem. Telefon najdeme za velmi atraktivní cenu, a proto se nákup ze zákaznické úrovně jeví jako nejzajímavější volba. Výběrem Samsungu Galaxy S10 můžeme u tohoto modelu počítat s výkonem, skvělou obrazovkou a velkým výběrem příslušenství.

To staví nákup Samsungu Galaxy S10 do velmi dobré pozice, protože dostáváme telefon s velmi dobrými parametry za optimální cenu.

Doporučeno

pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel