Uložit do nákupního seznamu
Vytvořte nový nákupní seznam

Samsung a91 - oznámení

2023-01-27
Samsung a91 - oznámení

Hranice mezi střední třídou telefonů a horní policí se v posledních letech stále více stírá. Tento trend můžeme pozorovat u mnoha výrobců telefonů, kteří doufají v integraci svých produktů do konkrétních tříd. Díky tomu si můžeme užívat lepší telefony za ještě dostupnější ceny.

Zmíněné tendence si všiml i Samsung, který dosud tlustou čárou odděloval všechny své top modely od modelů střední třídy. Dnes však přichází na trh telefon, který tento vzorec boří a který lze směle označit za „silný průměr“ s hodnocením 5+.

Co to znamená? Samsung A91 slibuje, že bude skvělý, protože ho má pohánět výkonný Snapdragon 855 a nabízet rychlé nabíjení 45W. Pro mnohé zákazníky to bude dostatečný argument, proč sáhnout po Samsungu A91.

Zveme vás, abyste se podívali na náš náhled tohoto slibného „průměrného chlapa“!

Samsung A91 – co už o něm víme?

Samsung A91 a přesněji SM-A915F je model, který má být parametry rovnocennými nejvýkonnějším telefonům, které jsou dnes na trhu k dispozici. To může potvrdit 8 GB RAM a také 128 GB vnitřní paměti pro uživatele. A co víc, naši paměť lze také rozšířit o dalších 512 GB pomocí slotu microSD.

Telefon okouzlí naši 6,7palcovou obrazovku, pro kterou by se naštěstí mělo dát koupit kožené pouzdro na telefon. Dostupná obrazovka bude vyráběna technologií AMOLED a bude kompatibilní s Infinity-U. V praxi to znamená, že webkamera bude zabudována do malé „slzy“, která bude umístěna v horní části obrazovky, přesně uprostřed.

V tuto chvíli neznáme přesné rozlišení tohoto telefonu, nicméně zde můžete očekávat použití rozlišení Full HD +.

Samsung A91 – jak s jeho fotografickým potenciálem?

Korejský výrobce si musí dát záležet na vyvážení všech prvků v takto atraktivním smartphonu, a proto má A91 nabídnout patřičný fotografický potenciál. Na papíře je vše správně, protože máme k dispozici 48 Mpix fotoaparát s maticí f / 1,6.

Celé to doplní dvě kamery. První 12 Mpix fotoaparát a ultraširokoúhlý modul. Druhým bude 8 Mpix fotoaparát vybavený očkem s hloubkovým senzorem.

Co se týče selfie kamerky na přední straně, budeme mít také dobrý fotoaparát na úrovni 32 Mpix. Dá se tedy tušit, že technologie rozpoznávání obličeje bude uživatelům plně vyhovovat.

Samsung A91 - další aspekty

Pokud jde o data, která nás mohou ještě zajímat, je jistě důležité, že v tomto modelu telefonu bude chybět technologie 5G. Tento aspekt chce Samsung zachovat pouze pro své top modely, které se díky použití této technologie stále více prodávají.

Pokud však v tomto telefonu hledáme nové technologie, stojí za to vyzdvihnout přítomnost Bluetooth 5.0 a všech WIFI standardů, tedy a/b/g/n/ac. Pozitivní je, že baterie má kapacitu 4500 mAh a co je důležité, podporuje rychlé nabíjení 45 W.

Samsung A91 - shrnutí oznámení

Smartphone Samsung A91 je jistě model, na který se vyplatí počkat. Víme, že jeho premiéra je podepsaná na letošní rok, takže karty Samsung velmi rychle odhalí. Bohužel k dnešnímu dni neznáme přesnou premiéru a konečnou cenu tohoto modelu.

Můžeme však spekulovat, že Samsung A91 bude pod 2 000 PLN a bude to férová cena za tak všestranné zařízení, které má potenciál v mnoha aspektech dnešní celulární technologie.

Samsung A91 je produkt, který je rychlý, efektivní a má všechny nové technologie. Na trhu je již dostupné kožené pouzdro na telefon Samsung, takže pokud jsme přesvědčeni o koupi tohoto modelu, můžeme sáhnout i po jeho doplňkovém příslušenství.

Jedna věc je jistá. Bude to úspěšný model.

Doporučeno

pixel