Uložit do nákupního seznamu
Vytvořte nový nákupní seznam

Telefony s velkou baterií - žebříček nejlepších modelů

2022-12-09
Telefony s velkou baterií - žebříček nejlepších modelů

Telefon s velkou baterií je návrhem pro lidi, kteří své smartphony velmi často používají každý den. Bez ohledu na to, zda telefon používáme k zábavě nebo k práci, pokud to děláme s vysokou frekvencí, je pro nás baterie zásadní.

Proto jsme připravili seznam nejnovějších a nejlepších telefonů, které jsou vybaveny největšími bateriemi. Díky nim nebude problém používat telefon celý den nebo i více než jeden den. Zveme vás ke kontrole našich návrhů!

Telefony s velkou baterií – co vlastně znamená „velká baterie“?

Velká baterie není nic jiného než kapacita, která je větší než kapacita v typických salonech a obchodech se smartphony. Baterie telefonů v dnešní době oscilují kolem kapacity 3500-4000 mAh. To je docela dobrý výsledek, ale ne nejlepší možný. Níže uvádíme telefony, které tyto hodnoty výrazně překonávají a vyčnívají z baterie. O takových telefonech si povíme za chvíli.

Redmi 8 - levný, dobrý a se skvělou baterií!

Pokud je baterie jedním z prvků, který nás zajímá nejvíce, pak je pro nás Redmi 8 velmi dobrou nabídkou. Baterie tohoto telefonu má kapacitu 5000 mAh, která mezi modely dostupnými na trhu výrazně vyčnívá. Ke skvělému výsledku baterie se sluší připočíst i lákavou cenu, kterou v případě tohoto telefonu dostáváme.

Za necelých 700 PLN dostaneme telefon s 5000 mAh baterií a také 4 GB RAM a 64 GB vnitřní paměti. Procesor Qualcomm Snapdragon 439 rozhodně není výkonnostní monstrum, ale za tuto cenu dostaneme opravdu, velmi solidní telefon, který na baterii vydrží až 2 až 3 dny!

Moto G8 Power - slabší baterie, lepší parametry

Pokud však hledáme něco s podobně silnou baterií, ale s lepšími parametry, pak se vyplatí podívat se na návrh od značky Motorola.

Návrh Moto G8 Power osloví lidi, kteří chtějí na baterii pracovat jeden den nebo mírně přes den. Nám nabízených 5000 mAh nevypadá nejpůsobivější, ale i tak jde o velmi dobrý výsledek v porovnání s ostatními telefony, které jsou dnes na trhu dostupné (i v případě dražších modelů). V tomto modelu sice stále dostaneme 4GB RAM a 64GB vnitřní paměť, naši pozornost však upoutá procesor Snapdragon 665, který nám již nabízí mnohem lepší výkon a umožní nám dobře zvládat každodenní používání po pracovní stránce. a zábavu. Za nový telefon zaplatíme od 799 do 879 PLN, takže je to docela dobrý výsledek!

Mi Note 10 - fotografie a fotoaparát dává efekty!

Pokud hledáme něco více fotografického, naši pozornost by měl upoutat Mi Note 10. Zjevně jde o telefon z Asie, který rád vytváří stále lepší a lepší modely telefonů za velmi atraktivní ceny. Tentokrát máme k dispozici Mi Note 10, který se může pochlubit baterií na úrovni 5260 mAh. Vzhledem k tomu, že obrazovka má 6,5 palce, jde o baterii, která nám umožní pracovat dva dny. Pokud jde o zábavu, může být tento výsledek o něco horší. Parametrově se nám však tento telefon určitě bude líbit, protože již nyní máme silný Snapdragon 730G v kombinaci s 6GB RAM a také 128GB velkokapacitní paměti. Za pozornost navíc stojí zmíněný fotoaparát, který nabízí 108 Mpx v nejvyšším rozlišení!

iPhone 11 – připojte vše najednou

Pokud hledáme alternativu ke všem výše uvedeným návrhům, tím nejnovější model iPhone rozhodně vyniká. Jak sám výrobce tvrdí, jde o „iPhone s nejlepší baterií“, což se v praxi nezapře.

Telefon působí skutečně velmi dobrým dojmem, nabízí nám dobře optimalizovanou baterii, díky které budeme moci pracovat až 3 dny. Kompletní údaje o baterii u tohoto modelu výrobce běžně neuvádí. Můžeme si však být jisti, že iPhone 11 je z hlediska baterie efektivnější než jeho předchůdce, protože všechny testy, které najdeme na webu a na YouTube, to jasně ukazují.

Galaxy S20 Ultra – co baterie?

Nejvyšší model z rodiny S20 měl vyniknout na každé frontě. Jednou z nich je bezesporu baterie, která je u tohoto modelu na úrovni 5000 mAh. Je to dobrý výsledek? V den premiéry určitě, i když postupem času už můžeme vidět, že existují telefony s lepšími specifikacemi na baterii.

Také vzhledem k tomu, že S20 Ultra má velmi velký displej, měřící 6,90 palce, není tato baterie tak velká, jak by fanoušci Samsungu mohli očekávat. Navzdory všemu samotný výrobce uklidňuje a zajišťuje, že baterie v Galaxy S20 Ultra je efektivní a umožní nám telefon používat po dlouhou dobu.

Poznámka 8 Pro

Redmi Note 8 Pro je další vlajkovou lodí, která se nám dnes nabízí na trhu. Mezi mnoha výhodami je bezesporu jednou z nich baterie, nastavená na 4500 mAh. Díky němu budeme moci s telefonem od jeho plného nabití pracovat na úrovni nad dobrou.

S přihlédnutím k faktu, že zde máme 6,53palcovou obrazovku a poměrně výkonný procesor, jde o nejpříznivější výsledek, který bychom si měli nechat líbit.

Kamarád 20

Telefon Huawei Mate 20 je posledním z dostupných návrhů v našem žebříčku. Telefon s jednou z nejmenších kapacit baterie, protože pouhých 4000 mAh nám umožní pracovat na úrovni jednoho dne. S ohledem na 6,53palcový displej je to docela dobrý údaj. Pokud nemáme velké nároky na baterii, splní tento telefon všechna naše očekávání.

Na desce máme 4 GB nebo 6 GB paměti RAM, v závislosti na modelu, který kupujeme. Navíc máme k dispozici výkonný procesor HiSilicon Kirin 980.

Baterie – velmi důležitý prvek telefonu

V našem přehledu najdete různé kapacity baterií. Největší baterií se samozřejmě odlišuje Mi Note 10, který má baterii na úrovni 5260 mAh. Pokud hledáme telefon s nejvýkonnější baterií, tady je!

Doporučeno

pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel