Uložit do nákupního seznamu
Vytvořte nový nákupní seznam
2023-08-19

Model Premium – Elegance v každém detailu

Pokračujeme v naší cestě světem kvalitních obalů na telefony a rádi bychom vám představili model, který jistě uspokojí i ty nejnáročnější milovníky luxusu a funkčnosti - Obal Premium.

Výrazné vlastnosti modelu Premium:

  1. Pravá kůže: Tento model je vyroben z autentické kůže nejvyšší kvality, což ho činí nejen stylovým, ale také odolným. Co tento obal odlišuje, je fakt, že použitá kůže je shodná jak z vnějšku, tak z vnitřku.

  2. Funkce knižního stylu: Obal se otevírá jako kniha, což poskytuje další ochranu displeji vašeho telefonu před škrábanci nebo nárazy.

  3. Promyšlené přihrádky: Pro ty, kteří oceňují praktická řešení, jsme integrovali tři kapsy na karty nebo doklady a navíc prodlouženou kapsu, ideální pro větší doklady nebo bankovky.

  4. Magnetické uzavírání: Decentní, malá magnetická klapka na straně obalu zajišťuje bezpečné a diskrétní uzavření, chrání obsah před vypadnutím.

  5. Pohodlné prohlížení: Obal lze snadno složit do vodorovné polohy, což usnadňuje pohodlné sledování filmů nebo prohlížení fotografií.

  6. Detaily designu: V závislosti na modelu telefonu je rám fotoaparátu krásně lemován kůží, což dodává celkovému designu elegantní dotek. Pokud však design telefonu toto neumožňuje, používáme odolnou pryž TPU k maximální ochraně před škrábanci.

Model Premium je výhradně dostupný pro vlajkové modely od renomovaných výrobců telefonů. Výběrem tohoto obalu nezískáte pouze fantastický styl, ale také praktičnost a bezpečnost pro vaše zařízení. Zveme vás, abyste tento model blíže prozkoumali v našem obchodě!

pixelpixel