Doprava zdarma pryč 1 152,00 Kč
Uložit do nákupního seznamu
Vytvořte nový nákupní seznam
2023-08-21

Objevte rozmanitost kožených obalů na mobil v našem internetovém obchodě!

Při výběru obalu na mobil je mnoho faktorů, které je třeba zvážit. Jedním z nich je typ kůže, ze které je vyroben. V tomto článku bychom vás rádi seznámili s různými typy obalů a širokou paletou kůží, z nichž jsou vyrobeny.

Různé typy kůží pro různé obaly:

Nejen funkčnost obalu je důležitá, ale také jeho estetika a materiál. V závislosti na modelu se setkáte s různými typy kůží:

  • Nubuková kůže - vyniká svým měkkým, sametovým povrchem, který dodává telefonu elegantní vzhled.
  • Hladká kůže - klasická, hladká a lesklá, která telefonu dodává moderní vzhled a je zvláště odolná.
  • Kůže Crazy Horse - tato kůže je známá svým jedinečným opotřebovaným vzhledem, který s časem získává krásnou patinu.
  • Potištěná kůže - pravá kůže s potiskem, který může zobrazovat různé vzory od klasických ornamentů po maskáčový nebo vzor leoparda.

Modely obalů - Ponořte se do světa Back Case:

Pokračujeme podrobným popisem modelu Back Case. Je především navržen tak, aby chránil zadní část a boky telefonu. Pro úplnou ochranu displeje doporučujeme použít ochrannou fólii nebo kalené sklo, protože samotný obal tuto ochranu nenabízí. Vnější část obalu je potažená pravou kůží, zatímco vnitřní část je vyložená měkkým sametem. Díky pryži TPU je telefon efektivně chráněn před škrábanci. Tento model je primárně určen pro starší telefony.

V našem obchodě však najdete také levnější obaly z umělé kůže nebo bez kůže. Je důležité všímat si rozdílů ve výřezech, zejména kolem kamery. U novějších modelů telefonů jsou držící gumičky černé, zatímco u starších průhledné.

Rozmanitost obalů je ohromující. Najdete zde modely pro telefony s bezdrátovým nabíjením, jako je Apple iPhone 13 Pro Max, obaly se stojánkem pro Samsung Galaxy s23 ultra nebo skládací modely pro Samsung Galaxy Z Flip4. Některé obaly také obsahují držák na prst.

Doporučujeme si pečlivě přečíst popis každého produktu, protože se liší a každý model telefonu má jedinečné požadavky a funkce, které je třeba vzít v úvahu při výběru správného obalu.

pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel