Uložit do nákupního seznamu
Vytvořte nový nákupní seznam
2023-08-20

Objevte rozmanitost krytů na mobilní telefony v našem obchodě

V dnešní době je mobilní telefon nejen komunikačním nástrojem, ale také výrazem osobního stylu. Proto je důležité vybrat správný kryt, který nejen ochrání vaše zařízení, ale také zdůrazní vaši individualitu.

Typy kůže: Vyberte si svou oblíbenou

Než se podíváte na konkrétní modely v naší nabídce, měli byste se seznámit s různými typy kůže, z nichž jsou vyrobeny. V našem obchodě nabízíme kryty vyrobené z různých typů kůže, jako jsou:

  • Nubuk: Měkká a sametová, dodává každému telefonu eleganci.
  • Hladká kůže: Lesklá a hladká, ideální pro ty, kteří upřednostňují klasický vzhled.
  • Crazy Horse: Jedná se o specifický druh kůže charakterizovaný unikátním vzhledem a efektem stárnutí, který dodává telefonu vintage styl.
  • Potištěná kůže: Pravá kůže s potiskem, která vám umožní vyjádřit se, ať už prostřednictvím ornamentů, maskáčového vzoru nebo dokonce vzoru leoparda.

Model Flip Case: Klasika v moderním provedení

Až se rozhodnete, který typ kůže je pro vás ideální, je čas vybrat model. Jedním z našich oblíbených je Flip Case.

Flip Case je kryt otevíraný shora, kombinující jednoduchost s funkcionalitou. Jeho minimalistický design obsahuje kapsičku - ideální pro vaši oblíbenou kartu nebo důležitý dokument. Co je významné, u tohoto modelu jsme kombinovali dvě různé druhy kůže - jednu zvenčí a druhou zevnitř, což mu dodává jedinečný charakter.

Telefon je chráněn odolným materiálem TPU proti poškrábání. Výřezy pro kameru, tlačítko a nabíjecí port zajišťují pohodlí v každodenním používání.

Nicméně musíme zdůraznit důležitou informaci: model Flip Case byl primárně navržen pro starší modely telefonů. Proto zdůrazňujeme jednou: Pokud máte nejnovější model smartphonu, zdůrazňujeme dvakrát: Flip Case pro tyto modely již není v nabídce. Ale nemějte obavy! Pro nejnovější modely doporučujeme naši inovativní Wallet Case, která nejen chrání, ale každému smartphonu dodává eleganci.

Zveme vás, abyste se podívali na kompletní nabídku v našem obchodě. Bez ohledu na váš výběr vám garantujeme, že v našem sortimentu najdete ideální kryt pro sebe!

pixel